Sosyal Hizmet

Sosyal Hizmet Mesleki Oryantasyon dersi kapsamında konuklarımız ağırlandı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sosyal Hizmet Bölümü 1. sınıf öğrencileri adına "Mesleki Oryantasyon" dersi kapsamında Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği, İstanbul Şubesi Gençlik Konseyi üyesi Engin Can Dönmez ve Pozitif Yaşam Derneğinden sosyal çalışmacı Avşin Akbaş konuk edildi.

"Mesleki Oryantasyon" dersinde, bölümün 2017-2018 eğitim öğretim yılı mezun öğrencisi ve Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği, İstanbul Şubesi Gençlik Konseyi üyesi Engin Can Dönmez, 1. sınıf öğrencilerimize  tarihsel gelişimi, amaçları, çalışmaları odağında Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği'nin tanıtımını yaptı.

Derneğin, meslek elemanları ve sosyal hizmet çalışma alanlarına ilişkin  savunuculuk rolü kapsamındaki çalışmalarından örnekler vererek öğrencilere meslekte birlik çağrısı yaptı.
Engin Can Dönmez 1Engin Can Dönmez 2

"Mesleki Oryantasyon" dersinde, Pozitif Yaşam Derneği'nden sosyal çalışmacı Avşin Akbaş konuk oldu.

Öğrencilere, LGBTİ bireyler, HIV pozitif bireyler ve LGBTİ sığınmacılar hakkında sorun alanı, sosyal hizmet uygulamaları ve sivil toplum çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Avşin Akbaş 1Avşin Akbaş 2