Sosyal Hizmet

Mültecilerle Sosyal Hizmet Dersi Kapsamında Kızılay Sultanbeyli Toplum Merkezinden Konuklarımız Ağırlandı

Mültecilerle Sosyal Hizmet dersimize Kızılay Sultanbeyli Toplum Merkezi'nden Koruma Programı Yürütücüsü Sayın Gamze Düzler ve Sosyal Hizmet Uzmanı Sayın Mehmet Tepe konuk oldu.

"Mültecilerle Sosyal Hizmet" dersimize Kızılay Sultanbeyli Toplum Merkezi'nden Koruma Programı Yürütücüsü Sayın Gamze Düzler ve Sosyal Hizmet Uzmanı  Mehmet Tepe konuk oldu.

Düzler ve Tepe, sığınmacıların topluma uyumlarını sağlamak amacıyla faaliyet gösteren Toplum Merkezlerinde yürütülen Koruma, Piskososyal Destek, Geçim Kaynağını Geliştirme, Sosyal Uyum Programları kapsamındaki sosyal hizmet uygulamalarını ve gönüllülük faaliyetlerini alandan vaka örnekleri vererek öğrencilerimize aktardı.