Sosyal Hizmet

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Açılışı Akademik Kurulu Yapıldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Açılışı Akademik Kurulunu Sağlık Bilimleri Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Yüksel BARUT ile online olarak gerçekleştirdi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Yüksel Barut 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurulunu “2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı hepimize hayırlı olsun. Okulumuza yeni katılan değerli hocalarımız hoş geldiniz” diyerek başlattı. Ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “‘Ben, manevi miras olarak hiçbir nass-ı katı, hiçbir dogma, hiçbir donmuş ve kalıplaşmış kural bırakmıyorum. Benim manevi mirasım, bilim ve akıldır. Benden sonra beni benimsemek isteyenler, bu temel mihver üzerinde akıl ve ilmin rehberliğini kabul ederlerse manevî mirasçılarım olurlar.’’ sözüne yer vererek devam etti.

Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Yüksel Barut “11 Mart 2020 tarihinde Küresel Salgın ilan edilmiş olup 23 Mart 2020 tarihinde Uzaktan Eğitim’e (online) geçiş yaptık. Bu sürede eğitim-öğretim dönemini başarı ile tamamladık. 2020-2021 Eğitim/Öğretim yılında Sağlık Bilimleri Yüksekokulunda 17 bölüm bulunmaktadır. 3165 öğrenci 136 öğretim elemanı mevcuttur.” diyerek öğretim elemanlarına okul yönetmelikleri, disiplin süreci, vize ve final dönemleri hakkında bilgi verdi. Ardından Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Yüksel Barut okulun dijital sistemi, personel girişleri ve online derslere yönelik bilgi paylaşımında bulundu.

Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Yüksel Barut Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bütün dünya bilsin ki, benim için bir yandaşlık vardır: Cumhuriyet yandaşlığı, düşünsel ve toplumsal devrim yandaşlığı. Bu noktada yeni Türkiye topluluğunda, bir bireyi bunun dışında düşünmek istemiyorum.” sözünü paylaştı ve toplantıya katılan tüm öğretim elemanlarına teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdı.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Açılışı Akademik Kurulu toplantı sunumuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.