Perfüzyon

Üniversitenin akreditasyonlu program sayısı artıyor

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), uluslararası bağımsız akreditasyon kuruluşlarının değerlendirmeleri sonucu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (UBYO) Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü’nün akredite edilmesiyle uluslararası akreditasyona sahip program sayısının 63’ye yükseldiğini açıkladı.

Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü hakkında bilgi veren ve mezunlarının kamu ve özel yayın kuruluşları olmak üzere iletişimin gerçekleştiği hemen her yerde çalışma imkânına sahip olduğunu ifade eden UBYO Müdür Vekili Dr. Öğr. Üyesi Hilal Kılıç, “Yönetmen, gazeteci, kurgu yönetmeni, kameraman, muhabir, senarist, spiker, editör, araştırmacı yazar ve eleştirmen gibi pek çok unvanla çalışabilirler” diye konuştu.

Daha ayrıntılı bilgi edinmek için lütfen tıklayınız.