Perfüzyon

Yaşam Vadisi Spor Şenliği

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Bilimleri Yüksekokulu (SBYO)’ nun değerli öğrencileri ve öğretim elemanları 28.04.2019 tarihinde saat 08:00 ile16:00 arasında Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı / Koşu Kulübü & SES Liderleri Kulübü Yaşam Vadisi Spor Şenliği" etkinliği düzenlenecektir.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Bilimleri Yüksekokulu (SBYO)’ nun değerli öğrencileri ve öğretim elemanları 28.04.2019 tarihinde saat  08:00 ile16:00 arasında Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı / Koşu Kulübü & SES Liderleri Kulübü Yaşam Vadisi Spor Şenliği" etkinliği düzenlenecektir. Etkinlikte çeşitli sporları deneme imkânı bulunmaktadır. Etkinliğin yeri Yaşam Vadisi / Beylikdüzü olacaktır.

Tüm öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz etkinliğe davetlidir.