Perfüzyon

Meme Kanseri Farkındalığı Konferansı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Bilimleri Yüksekokulu (SYO)’nun değerli öğrencileri ve öğretim elemanları 07.03.2019 perşembe günü saat 14:00 - 16:00 arasında Üniversitemiz GSF Erasmus+ Salonunda (E Blok) "Dünya Emekçi Kadınlar Günü" etkinliği kapsamında "Meme Kanseri Farkındalığı" konferansı yapılacaktır.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Bilimleri Yüksekokulu (SYO)’nun değerli öğrencileri ve öğretim elemanları 07.03.2019 perşembe günü saat 14:00 - 16:00 arasında Üniversitemiz GSF Erasmus+  Salonunda (E Blok)   "Dünya Emekçi Kadınlar Günü" etkinliği kapsamında "Meme Kanseri Farkındalığı" konferansı yapılacaktır. Tüm öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz konferansa davetlidir.