Perfüzyon

Kültür Mirası Sohbetleri

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Bilimleri Yüksekokulu (SYO)’ nun değerli öğrencileri ve öğretim elemanları 8.04.2019 tarihinde saat 14.00 da Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı / Kültür Mirası Kulübü tarafından "Kültür Mirası Bilinçlenme" konulu seminer düzenlenecektir.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Bilimleri Yüksekokulu (SYO)’ nun değerli öğrencileri ve öğretim elemanları 8.04.2019  tarihinde saat 14.00 da Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı /  Kültür Mirası Kulübü tarafından "Kültür Mirası Bilinçlenme" konulu seminer düzenlenecektir. Etkinlik misafiri Uğur Genç ve Vildan Yargılaş olacaktır. Etkinliğin yeri Balo Konferans Salonu / J Blok olacaktır.  Tüm öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz seminere davetlidir.
.