Perfüzyon

Kariyerinde Fark Yarat

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Bilimleri Yüksekokulu (SBYO)’ nun değerli öğrencileri ve öğretim elemanları 7.05.2019 tarihinde saat 15:00 da Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı / İnsan Kaynakları ve Kariyer Kulübü tarafından " Kariyerinde Fark Yarat" isimli seminer düzenlenecektir. Seminerin amacı  öğrencilerin kariyer hedeflerinin şekillenmesine yardımcı olmaktır. Etkinliğin yeri G Blok Konferans Salonu olacaktır.

Tüm öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz seminere davetlidir.