Odyoloji

Toplumsal çatışmalar sosyal medyada örgütleniyor

Birinci Uluslararası Asya-Pasifik Sempozyumu’nda konuşan Araştırmacı Murat Topçu, sosyal medya kullanımı ile toplumsal ve bölgesel çatışmalar arasında iç içe geçmiş bir ilişki olduğunu söyleyerek, “İnsanlar sosyal medya üzerinden öğütlenerek sokağa çıkıyor. Yani toplumsal çatışmalar sosyal medyada başlıyor” dedi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Kırklareli Üniversitesi Kamu Diplomasisi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KADAM) ve Kafkasya Stratejik Araştırmalar Merkezi (KAFKASSAM) iş birliğiyle gerçekleştirilen 1’inci Uluslararası Asya-Pasifik Sempozyumu sona erdi. Uzmanlar iki gün boyunca onlarca bildiri sunarak Asya-Pasifik ülkelerindeki toplumsal sorunları, ekonomik durumu, siyasi gelişmeleri masaya yatırdı ve çözüm önerileri sundu.

Haber kaynağına ulaşmak için tıklayabilirsiniz.