Odyoloji

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Bilimleri Yüksekokulu (SBYO) Odyoloji Kulübü 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi.

İGÜ Odyoloji Kulübü bünyesinde; Kulüp Başkanı, Kulüp Başkan Yardımcısı, Kulüp Yazmanı ve Kulüp Saymanı da dâhil olmak üzere toplam 16 kurucu üye barındırır. Odyoloji Kulübü kurucu üyeleri bir araya gelerek toplantı esnasında misyon ve vizyonlarından bahsetti. Yeni akademik yıla ait hedefler belirlenerek gerçekleştirilmek istenen etkinlikler hakkında konuşuldu. Kurucu üyeler, Odyoloji bölümüne katkı sağlayacak yeni proje ve fikirlerinden bahsetti. Bunlara ek olarak toplantı sırasında üyeler, Odyoloji meslek tanımı üzerine vurgu yaptı.

Odyoloji Bölüm Başkanı ve Odyoloji Kulüp Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Selva Zeren ile Odyoloji bölümü için öncelik verilen toplantı konularından bahsedildi. Odyoloji Kulübü üyeleri, eksiklikleri ve yapılması gerekenleri bir kez daha gözden geçirdi. Toplantı sonunda Odyoloji bölümüne yeni başlayan öğrencilere tanışma yemeği düzenleme kararı alındı. Kulüp toplantısı üyeler arasında görev dağılımı yapıldıktan sonra sona erdi.