Odyoloji

Liseliler 1'inci ara tatillerini üniversitede geçirecek

Bu sene ilk kez uygulanacak ara tatile sayılı günler kaldı. Öğrencilerin bu tatili daha verimli geçirmelerine yönelik etkinlikler planlayan İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) ‘Lise Ara Tatil Akademisi’ ile 11’inci ve 12’nci sınıf öğrencileriyle bir araya gelecek.

İGÜ, 18 – 22 Kasım tarihleri arasında farklı bölümlerden uygulamaya yönelik belirlediği derslerle 11’inci ve 12’nci sınıf öğrencileriyle bir araya gelecek. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi öğrencilerin hedeflerini belirlemelerine yardımcı olmayı, ilgi alanlarını keşfetmelerini sağlamayı, üniversite bölüm ve programlarını tanımalarına destek vermeyi amaç edinen Lise Ara Tatil Akademisi’nde öğrenciler seçecekleri derslere katılacak.

Haber kaynağına ulaşmak için tıklayabilirsiniz.