Odyoloji

İGÜ Yabancı Diller Yüksekokulu “Öğrenci Kaynaşması” etkinliği düzenledi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu “Uluslararası ve Türk Öğrenci Kaynaşması” adını verdiği etkinlikte bir araya geldi. Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Şahin Gök, yükseköğretimde cazibe merkezi olmaya başlayan Türkiye’nin tanınırlığını artırmayı hedeflediklerini belirtti.

İGÜ Yabancı Diller Yüksekokulu (YDYO) , uluslararası öğrencileri ile Türk öğrencilerini bir araya getiren “Uluslararası ve Türk Öğrenci Kaynaşması” etkinliğinde buluştu. İGÜ Yabancı Diller Yüksekokulu olarak etkin ve kaliteli yabancı dil öğretimi verdiklerini belirten YDYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Şahin Gök, “Bunun yanında her geçen gün tarihi ve kültürel etki alanlarında gücünü ve varlığını hissettiren, yükseköğretimde cazibe merkezi olmaya başlayan Türkiye’nin tanınırlığını artırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Detaylı bilgi için tıklayabilirsiniz.