Odyoloji

İGÜ Odyoloji Kulübü tanışma yemeği düzenledi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Bilimleri Yüksekokulu (SBYO) Odyoloji Kulübü tanışma yemeği düzenledi.

Odyoloji Kulübü üyeleri yeni akademik yılın ilk toplantısının ardından Odyoloji bölümüne yeni başlayan öğrencilerle tanışma yemeği düzenleme kararı aldı.

Odyoloji Kulübü kurucu üyeleri yemeğe büyük ilgi gösteren Odyoloji 1. sınıf öğrencileri başta olmak üzere katılım gösteren tüm öğrencilere teşekkürlerini sundu. Yemek eşliğinde Odyoloji bölümü öğrencileri birbirleriyle tanışma ve kaynaşma fırsatı yakaladı. Düzenlenen tanışma yemeği organizasyonunda Odyoloji bölümü öğrencilerinin bir arada olması ve bununla birlikte yeni fikir paylaşımlarının yoğun olması kulübün ileriye yönelik planlarının oluşturulmasında oldukça faydalı olduğu belirtildi.

Odyoloji Kulübü kurucu üyeleri ilerleyen günlerde daha etkin projelerle kulüp yönetimi olarak aktif olmaya devam edeceklerini ekledi. Yemek organizasyonu sonunda öğrenciler toplu bir şekilde fotoğraf çektirdi ve etkinlik son buldu.