Fizyoterapi ve Rehabilitasyon

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Akademik Açılış Toplantısı

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Akademik Açılış Toplantısı, Sn. Mütevelli Heyet Başkanı Abdülkadir GAYRETLİ, Sn. Rektör Prof. Dr. Burhan AYKAÇ, Sn. Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Serdar ÇÖP ve SBYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Yüksel BARUT'un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Sağlık Bilimleri Yüksekokulu (SBYO), 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Akademik Açılış toplantısı, J Blok Büyük Konferans Salonu’nda (Balo Salonu) gerçekleştirildi. Toplantıya İstanbul Gelişim Üniversitesi Sn. Mütevelli Heyet Başkanı Abdülkadir GAYRETLİ, Sn. Rektör Prof. Dr. Burhan AYKAÇ, Sn. Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Serdar ÇÖP ve Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Akademisyenleri katıldılar.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Yüksel BARUT, gerçekleştirdiği konuşmada; SBYO bünyesindeki bölümler ve bu bölümlerin kontenjanları, bölüm öğretim elemanları, bölümlerin akreditasyon durumları,  bölüm öğretim elemanlarının ulusal ve uluslararası nitelikteki yayınları, SBYO tarafından düzenlenecek olan “I. Ulusal Sağlık Bilimleri Öğrenci Kongresi”, öğrenci geri bildirim anketlerinden elde edilen sonuçlar ve bu sonuçlara ilişkin değerlendirmeler ile okulun fiziki şartları gibi konularda paylaşımda bulundu.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Sn. Abdülkadir GAYRETLİ, gerçekleştirmiş olduğu konuşmasında; Üniversitemizin akreditasyon sürecini başarıyla tamamlamış olması,  İstanbul Gelişim Üniversitesi olarak Webometrics sıralamasında Dünya’da 336. ve Türkiye’de 1. olunması,   THE Awards Asia 2019’da Üniversitemizin “Yılın Uluslararası Stratejisi” kategorisinde finale kalmış olması gibi konularda paylaşımda bulundu.

Sn. Rektör Prof. Dr. Burhan AYKAÇ, gerçekleştirmiş olduğu kapanış konuşmasında; Üniversitemizin akademik ve stratejik başarılarından bahsederek, bu başarıların devamını beklediğini iletti.

Toplantı, Üniversitemiz ve ülkemiz adına iyi dileklerin paylaşımıyla son buldu.