Ergoterapi

İGÜ, Tomurcuk Vakfı tarafından düzenlenen pandomim ve perküsyon gösterisine katıldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Ergoterapi Bölümü öğrencileri toplumsal farkındalık faaliyetlerine destek vermeye devam ediyor.

Ergoterapi Bölümü öğrencileri Tomurcuk Vakfı tarafından düzenlenen Pandomim ve Perküsyon gösterisine katılım gösterdi. Acıbadem Üniversitesi ev sahipliğinde yapılan gösteride engelli bireyler pandomim ve perküsyon gösterilerini sundu.

Ergoterapi ve Toplumsal Rehabilitasyon Kulübü tarafından düzenlenen gösteriye öğrenciler ve akademisyenler katıldı. Ergoterapi Bölümü öğrencileri üniversite eğitimlerinin yanı sıra sanat, bilim ve spor alanlarındaki çeşitli faaliyetlere yüksek oranda katılım göstermeye devam ediyor.