Ergoterapi

Erasmus Personel Hareketliliği

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Dr. Öğr. Üyesi Gülşah Kınalı Erasmus Personel Hareketliliği kapsamında 14-19 Nisan 2019 tarihlerinde Portekiz Nova De Lisboa Üniversitesi'nde ders verdi.

Bir hafta süren programda Dr. Öğr. Üyesi Kınalı aynı zamanda Lisboa University, Porto Politechnic Institute, Auto Europe Volkswagen ve Portekiz Ulusal Araştırma Merkezlerini ziyaret etti.

Dr. Öğr. Üyesi Gülşah Kınalı Fizyoterapi Rehabilitasyon ve Ergoterapi alanlarında Biyomedikal Tıp Teknolojilerinin kullanımı hakkında 10 saat ders verdi. Derslere lisans, yüksek lisans ve doktora seviyesindeki öğrenciler ve akademisyenler katıldı.

Dr. Öğr. Üyesi Gülşah Kınalı Erasmus Personel Hareketliliği kapsamındaki tecrübeleri konusunda şunları söyledi: ‘Farklı bir Ülkede yabancı bir dilde eğitim vermek, yurt dışındaki meslektaşlarım ile tanışmak ve gelecek bilimsel çalışmalar konusunda işbirliği kararları almak benim için önemli bir deneyimdi. Ayrıca bu kapsamda öğrencilerimiz için Erasmus anlaşmaları yapma fırsatı bulduk. En kısa zamanda Portekiz’deki hocalarımız ve öğrencilerimizin de Türkiye’ye gelip Üniversitemizi ziyaret etmek istedikleri geri dönüşünü aldık’