Dil ve Konuşma Terapisi

Liselilerin üniversite seçimleri için ‘tatil akademisi’ düzenleniyor

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yaklaşırken öğrenciler de üniversite ve bölüm seçimi için araştırmalar yapıyor. İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) 20-24 Ocak tarihleri arasında çeşitli uygulamalı derslerle, hedef belirleme sürecinde olan lise öğrencilerini kampüsünde ağırlıyor. İGÜ 2020 Liseler Sömestr Tatil Akademisi adı verilen programa 11’inci ve 12’nci sınıf lise öğrencileri katılabiliyor.

Öğrencilerin istedikleri bölümler ile hedefledikleri bölümlerin ayrımını çok iyi yapamadığını ifade eden İGÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Abdulkadir Gayretli, “İstekleri hedeflere dönüştürmek gerekiyor. Bunun için de eyleme geçmek önemli. Gençler sahip oldukları yeteneklerle ulaşabilecekleri hedefler belirlemeli. İGÜ olarak öğrencilerin hedeflerini belirlemelerinde yardımcı olmaya ve onların kariyerlerini planlarken yanlarında olmaya, destek olmaya önem veriyoruz” dedi.

Detaylı haber için lütfen buraya tıklayınız.