Beslenme ve Diyetetik

Uluslararası akreditasyonlu program sayımız 60 oldu

İstanbul Gelişim Üniversitesi, uluslararası akreditasyon kuruluşları tarafından akredite edilen program sayısının üniversitelerinde 60’a çıktığını duyurdu.

2017 yılından itibaren akreditasyon çalışmalarına başladıklarını ve sahip oldukları akreditasyonların gururunu yaşadıklarını ifade eden İGÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Abdülkadir Gayretli, “Saygın uluslararası yükseköğretim derecelendirme kuruluşu Times Higher Education (THE) tarafından gerçekleştirilen  ‘Üniversite Etki Sıralaması’ (Impact Ranking 2020) sonuçlarına göre Birleşmiş Milletler (BM) sürdürülebilir kalkınma hedefleri arasında yer alan SDG 4 ‘Kaliteli Eğitim’ kategorisinde dünyada ilk 100 üniversite arasına girdik. Türkiye’den 1’inci sıraya adımızı yazdırdık. Uluslararası alanda hedeflerimiz büyük. Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi Programı, Gastronomi Programı İngilizce ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Rekreasyon Programı’nın da akredite edilmesiyle, uluslararası akreditasyonlu program sayımız 60 oldu ” dedi.