Sağlık Bilimleri Yüksekokulu - sbyo@gelisim.edu.tr

Beslenme ve Diyetetik








 Tarçın Dergisi 2019-2020 sayısı çıktı


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrenci dergisi Tarçın'ın yeni sayısı yayımlandı.


2014-2015 öğretim yılında yayın hayatına başlayan ve her yıl bir kez mayıs ayında yayımlanan Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrenci dergisi Tarçın yayın hayatına devam etmektedir. Dergimizin 2019-2020 eğitim-öğretim yılı sayısı yayımlanmış olup buradan ulaşılabilir.

Yayın basım çalışmalarına teşvik edici yaklaşımından dolayı İGÜ Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Abdülkadir Gayretli'ye, Rektörlüğümüze, Dergimizin Genel Yayın Yönetmeni Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Yüksel Barut'a, Sorumlu Müdür ve Editörü Öğr. Gör. Ayşe Huri Özkarabulut'a, Yazı İşleri Müdürü Arş. Gör. Hande Nur Onur Öztürk'e, öğrencilerimize, kapak tasarımını üstlenen Grafik Tasarım Sorumlusu Özgür Kıyak'a, desteklerinden dolayı Mali İşler Daire Başkanlığı ile Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'na, idari personellerden Gülşah Aytaç ve  Zülbiye Duyum Mutlukan'a ve son olarak koordinasyonu üstlenen Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı'na teşekkürlerimizi sunarız.