Beslenme ve Diyetetik

İstanbul Gelişim Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Kulübü Tanıtım Günleri

İstanbul Gelişim Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Kulübü 10 Aralık - 13 Aralık tarihleri arasında tanıtım günleri düzenledi.

10 Aralık 2018 tarihinde Gelişim Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, 11 Aralık tarihinde Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulunda, 12 Aralık tarihinde Gelişim Üniversitesi Rektörlük binasında ve 13 Aralık tarihinde Güzel Sanatlar Fakültesinde tanıtım günleri gerçekleştirildi.Beslenme ve Diyetetik Kulübünde Beslenme ve Diyetetik bölümü birinci sınıflar,ikinci sınıflar,üçüncü sınıflar ve dördüncü sınıflardan öğrenciler yer almaktadır. Kulüp başkanı 3.sınıf öğrencilerinden Şeyma Sarıkabak, Kulüp başkan yardımcısı ise 2.sınıf öğrencilerinden Onurcan Yurtsever’dir. Kulüp başkanı Şeyma Sarıkabak kulüp hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Kulübü (IGUDYT) olarak,2016 yılından bu yana faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Diyetisyenlik mesleğini insanlara tanıtmak, sağlıklı, yeterli ve dengeli beslenme konusunda öğrencilerimizi bilinçlendirmek, egzersiz ile sağlıklı beslenmenin bağlantısını anlatmak ve diğer sosyal sorumluluk projelerine destek olmak amacıyla ;

Okulumuza alanında uzman diyetisyenleri getirip sempozyumlar ve konferanslarla bu bilgileri öğrencilere aşılayıp mesleğimizi en uygun şekilde tanıtmaktayız. Aynı zamanda diyetisyenleri  kendi yerlerinde ziyaret edip çalıştığı ortamları görme fırsatını yakalıyoruz. Egzersizin sağlıklı beslenme için önemi göstermek için 2 haftada bir sabah yürüyüşü etkinliği düzenliyoruz. Üretimde halka diyerek ekmek, et, süt ve kahve gibi fabrikalara  gezilerimiz oluyor. Önemli gün ve haftalarda farkındalık yaratmak için etkinlikler yapıyoruz.Kulübümüzün vizyon ve misyonunu göz önüne alarak bölümümüzün kulübünü en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz.