Beslenme ve Diyetetik

İŞKUR ve İGÜ’den öğrenciler için iş birliği

İŞKUR ile İstanbul Gelişim Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında, öğrencilerin mesleki deneyimlerinin artırılması, teorik bilgilerin uygulama ile geliştirilmesi amaçlanıyor.

İŞKUR’da görevli İş ve Meslek Danışmanları'nın öğrencilere işgücü piyasası, kurum faaliyetleri, iş arama becerileri, işverenle mülakat, görüşme teknikleri, özgeçmiş hazırlama gibi konularda bilgilendirme faaliyetlerinde bulunması amacıyla İŞKUR ile İstanbul Gelişim Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı. Üniversitenin Rektörlük'te gerçekleştirilen imza törenine İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Yardımcısı Serkan Özmen ve Müdür Yardımcısı Günay Bölükoğlu ile beraberindeki heyet, İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhan Aykaç ve İGÜ Kariyer Geliştirme Merkezi (KAGEM) Müdürü Fırat Demirkol katıldı.

Haber kaynağına ulaşmak için tıklayınız.