Beslenme ve Diyetetik

Beslenme ve Diyetetik Kulübü Yeni Başkanını Belirledi

Beslenme ve Diyetetik Kulübü'nde yapılan seçim sonucunda kulüp başkanlığına 3.sınıf öğrencilerinden Şeyma Sarıkabak seçildi. Görevi Gökhan Çelik'ten devralacak Sarıkabak'ın yardımcılığını ise Onurcan Yurtsever yapacak.

Beslenme ve Diyetetik Kulübümüz yapılan seçim sonucunda yeni başkanına kavuştu.Gökhan Çelik’in iki yıldır sürdürmekte olduğu başkanlık görevinin ardından  kulüp başkanlığı görevine gelen Şeyma Sarıkabak, en az bir yıl devam etmek zorunda olduğu başkanlık görevini Onurcan Yurtsever ile yürütecek. Bu süreçte kulübün danışmanlığını ise Doç. Dr. S. Arda Öztürkcan yapacak.

Beslenme ve Diyetetik bölümünün Türkçe ve İngilizce programları için kulübün sınıflardaki temsilcileri belirlendi. Kulüp Başkanı Şeyma Sarıkabak tarafından yapılan değerlendirmeye göre Beslenme ve Diyetetik 1.sınıflar Türkçe bölümü için Aleyna Lale , İngilizce bölümü için Uğur Yanık temsilci olarak seçildi.2.Sınıflar Türkçe bölümü için Cemil Andiç ve İngilizce bölümü için Ebru Doğru seçilirken, 3.Sınıflar Türkçe bölümü için Merve Nur Baysal, İngilizce bölümü için Merve Sümbül temsilci olarak görevlendirildi. 4.Sınıflar Türkçe bölümü için ise kulüp temsilcisi Buket Ekim olarak belirlendi.

Kulübün danışmanı Doç .Dr. S. Arda Öztürkcan da konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Öztürkcan,  ‘’Gökhan Çelik’e görevi süresince gösterdiği tüm emekleri için teşekkür ederim’’ dedi. Yeni kulüp başkanının çok başarılı bir öğrenci olduğunu belirten Doç. Dr. S.Arda Öztürkcan  açıklamalarına ‘’Şeyma’nın kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceğine ve  daha da başarılı olacağına inanıyorum’’ diyerek devam etti.
Beslenme ve Diyetetik Türkçe Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Semiha Yalçın,  yeni kulüp başkanı hakkında ‘’Şeyma başarılı, girişken ve sosyal yönü kuvvetli bir öğrencimiz. Bölüm adına çok iyi etkinlikler yapacağını düşünüyorum.’’ şeklinde konuştu.
Beslenme ve Diyetetik İngilizce Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Başak Gökçe Çöl,  yeni kulüp başkanı için ‘’Şeyma çalışkan, hevesli  ve iletişim becerisi yüksek bir öğrencimiz. Bölümümüz adına güncel olan,  mesleki anlamda eğitici etkinlikler düzenleyeceğini düşünüyor ve başarılı olacağına inanıyorum.’’ şeklinde konuştu.

Yeni kulüp başkanı Şeyma Sarıkabak ise ‘’2 yıldır yönetim kurulu üyesi olarak yürüttüğüm göreve bu yıl başkan olarak devam edeceğim. Bölüm adına oldukça faydalı ve başarılı işler yapacağıma inanıyorum. Bölüm arkadaşlarım için elimden geleni yapacağım. Ben ve ekip arkadaşlarım gündemi takip ederek bölümdeki arkadaşlarımız için verimli etkinlikler düzenleyeceğiz ‘’ açıklamasında bulundu.