Beslenme ve Diyetetik

Bebis Programının Kullanımı ve Tanıtımı

18 Aralık 2018 tarihinde saat 12.00’da İstanbul Gelişim Üniversitesi Taşkent konferans salonu A blokta Diyetisyenlere Özel BEBİS programının kullanımı ve tanıtımı gerçekleştirilecektir. Etkinlik misafiri olarak Turgay Papakçı yer alacak.

Bebis programı; diyet tedavisi, menü planlaması ve gıda analizi gibi konularda uzmanlara yardımcı olur. Kişilere özel kilo alma/verme grafikleri, yanlış beslenme alışkanlıklarının düzenlenmesi ve enerji ayarlaması gibi durumlarda hizmet vermektedir. Besin değişim listeleri ve besin bileşim cetveli hakkında bilgi verici bir program özelliği taşıyan Bebis, çeşitli yemek tariflerine sahiptir. Yetişkinlerin yanı sıra çocuklar için de faydalıdır. Kullanılan mamaların besin bileşimleri hakkında detaylı bilgi ve çocuklarda beslenme tedavisi konularında yardımcı bir program niteliğindedir.