Türkiye'nin de sipariş ettiği Çin merkezli koronavirüs aşısı CoronaVac'ın üçüncü faz deneylerinden ilk sonuçlar geldi. Dr. Öğr. Üyesi Kadir Mersin ...
Daha FazlasıBirleşmiş Milletler Eğitim Bilim ve Kültür Örgütü’nün (UNESCO) yayımladığı 2018 yılı verilerine göre Türkiye, 125 bin 138 öğrenci sayısı ile ...
Daha FazlasıAmpute milli futbolcu ve paralimpik atlet Burak Abacıoğlu’nun gerçekleştirdiği kısa koşulara sporcular ve ünlü isimler eşlik etti. Her bir koşuda, ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İngiliz Dili ve Edebiyatı Öğrenci Kulübü'nün düzenlediği "İstanbul'un Kırsal Bölgesini Yeniden Düşünmek" başlıklı çevrimiçi bir konferansta ...
Daha FazlasıPandeminin yaşlılar üzerindeki psikolojik etkisi üzerine değerlendirmede bulunan Gerontolog F. Sıla Ayan, “Pandemiyle birlikte yaşlı insanların günlük rutinleri, aldıkları bakım ...
Daha FazlasıTürkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen 18. MÜSİAD EXPO Fuarı'nı ziyaret etti. Erdoğan, İstanbul ...
Daha Fazlası2019 yılı sonundan itibaren bütün dünyada etkisini gösteren Covid-19 virüsü, etkisini artırarak sürdürüyor. Covid-19 pandemisinin kütüphane hizmetlerini de etkilediğini belirten ...
Daha FazlasıDünyanın dört bir yanından çocukluk eğitmenlerini bağlantı kurmak, iş birliği yapmak ve birlikte öğrenmek için bir araya getiren Amerika’daki Ulusal ...
Daha FazlasıDeprem gibi doğal afetlerden etkilenen insanlarda travma sonrası stres bozukluğu diye adlandırılan bir psikiyatrik durumun yaşanabildiğini ifade eden Psikiyatrist Dr. ...
Daha FazlasıOkul öncesi 60-72 aylık çocukların fotoğrafı tanıma ve üretme yetkinliklerini inceleyen Öğr. Gör. İbrahim Tarkan Doğan yaptığı araştırmanın sonuçlarını paylaştı. ...
Daha FazlasıKoronavirüs sürecinde teknolojinin aile yaşantılarını nasıl etkilediğiyle ilgili araştırma yapıldı. Ailelerle derinlemesine görüşmeler gerçekleştirilerek yapılan araştırmada, insanların bedenen evlerde hapsolduğu ...
Daha FazlasıAlkol kullanımının insan vücuduna verdiği zararları anlatan Kaliteli Yaşam Uzmanı Doç. Dr. Haluk Saçaklı, “Dünya Sağlık örgütünün verilerine göre, dünyada ...
Daha FazlasıTÜBİTAK Marmara Teknokent, KADEM, Bilişim Vadisi ve TOBB ETÜ iş birliğinde gerçekleştirilen kadın girişimcilik kampı başladı. Öğrencilere yönelik yaptığı projeyle ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim elemanı Doç. Dr. Shehzad Ashraf Chaudhry, Ekim ayında düzenlenen ‘Forthcoming Networks and ...
Daha FazlasıUzaktan eğitimde aile katılımının da önemli olduğunu belirten Dr. Öğr. Üyesi Derya Kavgaoğlu, “Ebeveyni desteklemek çocuğu desteklemenin en iyi yoludur” ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi(İGÜ) Sağlık Bilimleri Yüksekokulu(SBYO), Sağlık Bilimleri Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Yüksel Barut ile 2020-2021 eğitim-öğretim ...
Daha Fazlası2020 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçları sonrası boş kalan kontenjanlara başvurular başlarken ön lisans ikinci öğretim programları hakkında bilgi ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik (Türkçe) Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Semiha Yalçın, 1.sınıf öğrencileri ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), uluslararası bağımsız akreditasyon kuruluşlarının değerlendirmeleri sonucu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (UBYO) Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü’nün akredite ...
Daha FazlasıÖğretmenin sınıfın tamamını başarıya teşvik etmek için her öğrenciye eşit cevap hakkı tanıması gerektiğine vurgu yapan Dr. Öğr. Üyesi Derya ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik (İngilizce) Bölümü Öğr. Gör. Azize Nur Yıldırım, menü hazırlamada dikkat edilecek hususlar hakkında açıklamalarda ...
Daha FazlasıSürdürülebilir gıda hareketi kapsamında otel ve restoranlarda yerel ürün kullanımına dair araştırma yapıldı. İstanbul’daki uluslararası zincir otel ve restoranlarda yapılan ...
Daha FazlasıÖSYM tarafından 26.08.2020 tarihinde 2020 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklanmıştır. Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik (Türkçe) bölümümüz ...
Daha FazlasıDünya'da, koronavirüsün en sık rastlandığı ülkeler arasında yer alan Amerika, Brezilya ve Hindistan gibi ülkeleri değerlendiren Dr. Öğr. Üyesi Onur ...
Daha Fazlasıİstanbul'da yapılan araştırma sokakta satılan kokoreç, pilav, tavuk döner, boza, soğuk sandviç gibi yiyeceklerin tehlike saçtığını ortaya çıkardı. 1 yıl ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi, Times Higher Education (THE) (Impact Ranking) ‘Affordable and Clean Energy’ (Temiz ve Ucuz Enerji) kategorisinde, dünya üniversiteleri ...
Daha FazlasıCovid-19 salgını nedeniyle uzaktan eğitime geçilmesinin ardından öğretmenlere önerilerde bulunan Dr. Öğr. Üyesi Derya Kavgaoğlu, yöntemi ne olursa olsun nitelikli ...
Daha FazlasıYükseköğretim Kurumları Sınavı (2020-YKS) sonuçları dün açıklanırken üniversiteler de tanıtım günlerini hem yüz yüze hem de online olarak yapmaya başladı. ...
Daha FazlasıGeleceğin mesleklerini ve bilim dallarını belirleyecek olan gençleri artık 4. nesil üniversitelerin yetiştireceğini ifade eden Prof. Dr. Nail Öztaş, “Dönüşümün ...
Daha FazlasıKırmızı et tüketiminin arttığı Kurban Bayramı’nda dengeli beslenmenin ve hareketli yaşamın önemine dikkat çeken Diyetisyen Halime Pulat Demir, bayramda et ...
Daha FazlasıKadına şiddetin kişisel değil toplumsal bir sorun olduğunu ifade eden Psikiyatrist Dr. Onur Okan Demirci, sorunun kaynağına inilmediği sürece ortadan ...
Daha Fazlasıİstanbul’daki kurban satış pazarlarına özellikle Sivas, Tokat ve Yozgat gibi illerden getirilen kurbanlık hayvanlarda kene olabileceği uyarısında bulunan Veteriner Hekim ...
Daha FazlasıTercih süresinin çok kısa olacağından öğrencilerin üniversiteleri ve meslekleri iyi araştırması gerektiğini dile getiren Eğitimci Abdülkadir Gayretli, “Tercihinizi son dakikaya ...
Daha FazlasıÖSYM’nin sınav sonuçlarını açıklaması ile birlikte tercih dönemi de başlayacak. Rehberlik Uzmanı Pelin Karahancı, tercih sürecini kolaylaştırmak için öğrencilere tavsiyelerde ...
Daha FazlasıHatalı nefes alıp verildiğinde vücuttaki zehirli maddelerin dışarı atılamayacağına vurgu yapan Doç. Dr. Haluk Saçaklı, “Covid-19’a karşı nefes egzersizleri ile ...
Daha FazlasıSigaranın insan vücudunda birçok metabolik hasara yol açtığına dikkat çeken Dr. Öğr. Üyesi Engin Işık Abanoz, “Oksidatif kas liflerinde meydana ...
Daha FazlasıHafif ve orta şiddette egzersizin bağışıklık sistemini olumlu yönde etkilediğini belirten Dr. Öğr. Üyesi Engin Işık Abanoz, “Düzenli orta şiddette ...
Daha FazlasıUluslararası akreditasyona sahip bir programdan mezun olanların uluslararası geçerliliğe sahip diplomaya sahip olacağına vurgu yapan Prof. Dr. Burhan Aykaç “Aday ...
Daha FazlasıPatates ve pancar arası bir tat olan tatlı patates, sindirimi kolay ve alerji riski düşük olduğu için bebekler için ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik (Türkçe) Bölümü Öğretim Görevlisi Ayşe Huri Özkarabulut koronavirüs (Covid-19) ve beslenme ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Bilimleri Yüksekokulu (SBYO) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Yüksel Barut moderatörlüğünde Beslenme ve Diyetetik (İngilizce) ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Bilimleri Yüksekokulu (SBYO), Ramazan Bayramı dolayısı ile çevrimiçi (online) akademik kurul özel gündem düzenledi ve ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu, 19 Mayıs 2020 Atatürk' ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 101. yıl etkinliğini Online ...
Daha FazlasıKoronavirüs (Covid-19) hakkında bilgiler veren Beslenme ve Diyetetik (Türkçe) Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Semiha Yalçın, ‘’Coronavirüsler (CoV) zarf üzerinde ...
Daha FazlasıYeterli ve dengeli beslenmenin önemine değinen Uzman Diyetisyen Ayşe Huri Özkarabulut, koronavirüs salgınına karşı bağışıklık sisteminin güçlü tutulması gerektiğini vurguladı. ...
Daha FazlasıTürkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. yılı olan 23. Nisan 2020 gününün koronavirüs nedeni ile bir arada ve topluluklar ile ...
Daha Fazlası‘Yükseköğretimin Oscarı’ olarak bilinen, saygın uluslararası yükseköğretim derecelendirme kuruluşu Times Higher Education (THE), üniversitelerin toplumların sürdürülebilir kalkınmasına yaptığı katkıları ölçmeyi ...
Daha Fazlasıİngiltere’de yapılan bir araştırmaya göre koronavirüs karantinası altına alınmış kişilerin yüzde 54’ünün karantina sonlandıktan sonra da öksüren ve hapşıran kişilerden ...
Daha FazlasıKoronavirüs salgını nedeniyle 65 yaş ve üzerine sokağa çıkma yasağı getirilmesi sonrası, sosyal medyada paylaşılan bazı görüntülerde kişilere duygusal şiddet ...
Daha FazlasıDünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgınının ruh sağlığını nasıl etkileyebileceğiyle ilgili açıklamalarda bulunan Psikiyatrist Dr. Emre Tan, insanların sağlıklarını kaybedecekleri veya ...
Daha Fazlasıİnsan gücünün gelecekte yetenek uyuşmazlığı ile karşılaşmaması için gerekli önlemlerin alındığını belirten Abdülkadir Gayretli, “Geleceğin meslekleri küresel gelişmeler ışığında belirleniyor. ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Öğr. Gör. Remzi Sızan, uçakta acil durumlara karşı yolcu hazırlığının önemine değindi ...
Daha FazlasıAhmet Serdar Demir ve Dilan Onğulu, çevremizde dezavantajlı gruba dâhil bireylerden sadece ikisi. Serdar omurilik felci, Dilan’ın ise kolu ve ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Bilimleri Yüksekokulu (SBYO) Beslenme ve Diyetetik Bölümü Kulübü öncülüğünde, A Blok Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Konferans ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Bilimleri Yüksekokulu (SBYO) öğretim elemanları ve öğrencileri, Zeytinburnu Belediyesi tarafından Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenen ...
Daha FazlasıİŞKUR ile İstanbul Gelişim Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında, öğrencilerin mesleki deneyimlerinin artırılması, teorik bilgilerin uygulama ile ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Bilimleri Yüksekokulu (SBYO) Çocuk Gelişimi (İngilizce) Bölümü ev sahipliğinde gerçekleşen “Atatürk ve Biz” etkinliğinde Sağlık ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Bilimleri Yüksekokulu (SBYO) Beslenme ve Diyetetik 3'üncü sınıf öğrencilerinin öncülük ettiği "10 Bin Adım" etkinliği ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Kulübü'nde yapılan seçim sonucunda kulüp başkanlığına 3'üncü sınıf öğrencilerinden Onurcan Yurtsever seçildi. Görevi Şeymanur ...
Daha FazlasıAnoreksiya Nervoza bir yeme bozukluğu hastalığıdır, özellikle ergenlik döneminde bu durum artmaktadır. Bu dönem beslenmeye çok dikkat etmek ve dikkat ...
Daha FazlasıSüt ve süt ürünlerinin insan sağlığı üzerinde oldukça önemli bir yeri vardır. Dengeli beslenmede süt temel hayvansal gıdadır. Süt proteinleri ...
Daha FazlasıObezite, alınan enerji ve harcanan enerji arasında denge olmaması sonucu vücut ağırlığının sağlık riski oluşturacak düzeyde yüksek olmasıdır. Obeziteyi belirlemede ...
Daha FazlasıGünümüzde glutensiz beslenmeye karşı duyulan ilgi artmaktadır. Market raflarında giderek daha fazla sayıda “glutensiz” etiketine sahip ürünler yer almaktadır. Peki ...
Daha FazlasıSu, kalorisiz bir içecektir ancak vücut için hayati öneme sahiptir. Sindirim, emilim, boşaltım fonksiyonlarının hepsinde suya ihtiyaç vardır. Bunun yanısıra ...
Daha FazlasıBesin-İlaç Etkileşimi hakkında açıklamalarda bulunan İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Bilimleri Yüksekokulu (SBYO) Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Görevlisi ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Bilimleri Yüksekokulu (SBYO) Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Görevlisi Azize Nur Yıldırım ‘‘Kısıtlı Saatler Arasında ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Yüksel Barut’un başkanlığında oluşturulan Andaç Kurulu, bir ilki gerçekleştirerek ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Bilimleri Yüksekokulu (SBYO) Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Görevlisi Azize Nur Yıldırım, kırmızı et, işlenmiş ...
Daha FazlasıHIV ve AIDS hastalığı hakkında önemli açıklamalarda bulunan İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Bilimleri Yüksekokulu (SBYO) Beslenme ve Diyetetik ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi’nin 2019-2020 eğitim öğretim yılı için tercih ve tanıtım günleri başladı. Resmi olarak 23 Temmuz'da başlayacak tercih süreci ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Bilimleri Yüksekokulu (SBYO) Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Görevlisi Azize Yıldırım, işlenmiş yiyeceklere değinerek, "Günümüz ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi, Uygulamaları Bilimler Yüksekokulu fuaye alanında Beslenme ve Diyetetik Bölümünün düzenlediği Dyt. Özlem Uzunhasanoğlu’nun katılımıyla ‘’Diyet Ettim Sağlıklı ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi Beslenme Diyetetik (Türkçe) ve Beslenme ve Diyetetik (İngilizce) bölümleri ortak etkinliği olarak düzenlenen ‘’Sağlıklı Atıştırmalıklar’’etkinliği C blok ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Abdulkadir Gayretli, Yabancı öğrencilerin Türkiye’yi tercih etme sebebini açıkladı: “Türkiye’nin özellikle de İstanbul’un, ...
Daha FazlasıAsya’nın en iyi üniversitelerinin belirlendiği Times Higher Education Asia (THE ASIA) sonuçlandı. Sonuçlara göre İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), dünyada ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Üyesi Uzman Diyetisyen Ayşe Özkarabulut, Demirören Haber Ajansı’na ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi 8’inci Medya Ödülleri dağıtıldı. Ödül alan isimler 25 bin öğrencinin kullandığı oylarla belirlendi. Gelişim Tower’da gerçekleşen törene ...
Daha FazlasıSağlık bilimleri öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen ulusal düzeyde bir öğrenci kongresi olması açısından Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan kongremize 1270 ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrenci Kulübü öncülüğünde, Taşkent Konferans Salonu A blokta Dyt. ...
Daha Fazlası2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Akademik Açılış Toplantısı, Sn. Mütevelli Heyet Başkanı Abdülkadir GAYRETLİ, Sn. Rektör Prof. Dr. Burhan AYKAÇ, ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Bilimleri Yüksekokulu (SYO) Beslenme ve Diyetetik Bölümü Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Semiha YALÇIN'ın Dönem Açılış Mesajı: ...
Daha FazlasıDünya Sağlık Örgütü'nün (DSÖ) 2008 yılına ait ülkeler bazlı karşılaştırmalı tahminleri, Türkiye'deki yetişkin nüfusun (> 20 yaş) % 61,9'unun aşırı ...
Daha FazlasıPaleolitik Diyet ; Türkiye’de daha çok Taş Devri Diyeti olarak bilinir. Bu diyette şeker, un ve nişastadan; bu tür besinleri ...
Daha FazlasıGünümüzde, Glutensiz diyet (GFD) yapan bireylerin sayısı, klinik olarak çölyak hastalığı tanısı konan bireylerden fazlasını yansıtmakta olup 2010 yılı satışlarında ...
Daha FazlasıDünya Sağlık Örgütü (WHO) Avrupa Bölgesi'nde obezite prevalansı, obezite oranı düşük olan ülkeler de dahil olmak üzere 1980'lerden beri üç ...
Daha FazlasıBilimsel verilerin ışığında, ülke koşullarına uygun beslenme rehberlerinin hazırlanması, yaşa, cinsiyete, fizyolojik duruma uygun beslenme önerilerinin geliştirilmesi gerekmektedir. “Beslenme Rehberleri” ...
Daha Fazlası18 Aralık 2018 tarihinde saat 12.00’da İstanbul Gelişim Üniversitesi Taşkent Konferans salonu A blokta Diyetisyenlere özel BEBİS programının kullanımı ve ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrenci Kulübü üyelerinden Ebru Doğru, geçtiğimiz yaz ayında Work ...
Daha FazlasıGelişmekte olan ülkelerde hipertansiyon prevalansı endişe verici oranlara ulaşmaya devam etmektedir.Türkiye'de hipertansiyon yaklaşık 22.5 milyon kişiyi etkileyen yaygın bir durumdur. ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik İngilizce Bölümü olarak,6 Aralık 2018, Perşembe günü Uzman Diyetisyen Hilal Karaca’nın ...
Daha FazlasıKahvaltı geceden sabaha kadar süren açlık süresince kullanılan enerji depolarını toplamaya yardımcı olurken, vücudunuzu onarır ve yeniler. Aynı zamanda, ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi, Sağlık Bilimler Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrenci Kulübü öncülüğünde, 03 Aralık 2018 tarihinde Erasmus Konferans Salonunda ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü 2.sınıf öğrencileri Besin kimyası ve Analizleri dersinde su aktivitesi ve ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi , Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrenci Kulübü öncülüğünde , 30 Ekim 2018 tarihinde Güzel ...
Daha Fazlası17 Ekim 2018 tarihinde Sinan Erdem Spor Salonunda oynanan Anadolu Efes-Zalgiris Kaunas Euroleague maçında ‘’ Meme Kanseri Farkındalığı için ...
Daha FazlasıBeslenme ve Diyetetik Kulübü'nde yapılan seçim sonucunda kulüp başkanlığına 3.sınıf öğrencilerinden Şeyma Sarıkabak seçildi. Görevi Gökhan Çelik'ten devralacak Sarıkabak'ın yardımcılığını ...
Daha FazlasıBüyükbaş ve küçükbaş hayvan kesimi, saklama koşulları ve kesimden halka sunuma kadar geçen tüm aşamalar hakkında bilgi edinmek amacıyla Çekmece ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü öncülüğünde 29 Kasım 2017 tarihinde Dyt. Azize YILDIRIM ve Dyt. ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü tarafından 21.11.2017 tarihinde 13:00-15:00 saatleri arasında SBYO Konferans Salonu’nda Dyt. ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü tarafından 16.11.2017 tarihinde 15:00-17:00 saatleri arasında Rektörlük Taşkent Konferans Salonu’nda ...
Daha Fazlası