Sağlık Bilimleri Yüksekokulu - sbyo@gelisim.edu.tr


 Ailemize hoş geldiniz

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu ailemize hoş geldiniz.
2020 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları ÖSYM tarafından 26.08.2020 tarihinde açıklanmıştır. Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeni ile yoğun emek ve özveri ile sınava hazırlanan ve yerleşen tüm öğrencilerimiz ve ailelerini tebrik ederiz.

Geçen sene 618 yerleşen öğrenci sayısı ile %81,32 olan doluluk oranına sahip Yüksekokulumuz ülkemizin ve dünyanın içinde bulunduğu zorlu sürece rağmen bu sene arttırılan 791 kişilik kontenjanımız, açıklanan sonuçlar ile yerleşen 723 öğrenci sayısıyla birlikte %91,40 doluluk oranına ulaşmıştır.

Başarımız akredite olan 13 bölüm ile AHPGS tarafından onaylanmış olan yüksekokulumuz, Covid-19 salgını nedeni ile tüm dünyada olduğu gibi uzaktan eğitim sürecini uygun altyapısı ve dinamik kadrosu sayesinde başarıyla atlatarak eğitim sürecini aksatmadan tamamlamıştır.
Sağlığın bir ekip işi olduğunun bilincinde, güncel bilgiler ışığında kendini dinamik tutan öğrenciler yetiştiren ve başarıları her geçen gün artan Yüksekokulumuz ailesine katılan tüm öğrencilerimizi tekrar tebrik eder, her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.



Haberler

Tüm Haberler