Tarçın Dergisi'nin Yeni Sayısı Çıktı

Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrenci Dergisi Tarçın'ın yeni sayısı yayınlandı.
2014-2015 Öğretim Yılında yayın hayatına başlayan ve her yıl bir kez Mayıs ayında yayınlanan Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrenci Dergisi TARÇIN'ın yeni sayısı yayınlandı.

Bu vesileyle, yayın basım çalışmalarına teşvik edici yaklaşımından dolayı İGÜ Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Abdülkadir GAYRETLİ'ye, Rektörlüğümüze, Dergimizin Genel Yayın Yönetmeni Yrd. Doç. Dr. Sayın Abdullah Yüksel BARUT hocamıza, Sorumlu Müdür ve Editörü Öğ. Gör. Sayın Ayşe Huri ÖZKARABULUT hocamıza, Yazı İşleri Müdürü Arş. Gör. Sayın Hande Nur ONUR'a, öğrencilerimize, basım çalışmalarına katkılarından dolayı Anka Matbaa yetkililerine, kapak tasarımını üstlenen Sayın Kübra ALBAYRAK'a, desteklerinden dolayı Mali İşler Daire Başkanlığı ile Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'na, idari personel arkadaşlarımız Sayın Elif KILIÇ, Sayın Gülşah AYTAÇ, Sayın Zülbiye DUYUM MUTLUKAN ile Sayın Yasin ERDEM'e ve son olarak koordinasyonu üstlenen Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı'na teşekkürlerimizi sunarız.