İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Tercih ve Tanıtım Günleri başladı

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin 2019-2020 eğitim öğretim yılı için tercih ve tanıtım günleri başladı. 23-29 Temmuz tarihleri arasındaki süreçte öğrenciler üniversiteyi 1 hafta süresince ziyaret etme imkanı bulacaklar.
17.07.2019 tarihinde açıklanan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının ardından aday öğrenciler ve aileleri için üniversite tercih çalışmaları devam ediyor. Bu süreçte öğrenciler hedeflerinde bulunan bölümler için üniversiteleri ziyaret etme ve bilgi alma imkânı yakalıyor.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklamada, Avcılar’da bulunan Gelişim Tower’da gerçekleşecek tercih ve tanıtım günlerine katılan adayların, üniversitemizde ilgilendikleri bölümlerin akademisyenleri, idari kadrosu ve öğrencileri ile tanışarak eğitim, burs, kültür - sanat, etkinlikler ve sosyal alanlar ile amfi, oditoryum, sınıflar, konferans salonları gibi öğrencilere sunulan bütün kampüs olanaklarını yerinde görme ve tanıma fırsatı bulacağı bildirildi.