İstanbul Gelişim Üniversitesi Türkiye’den finale kalan tek üniversite

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Times Higher Education Asia (THE ASIA), 2019 yılı sonuçlarına göre dünyada 7 üniversitenin finale kaldığı “Yılın Uluslararasılaşma Stratejisi” kategorisi ile Türkiye’den finale kalan tek üniversite oldu.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Asya’nın en iyi üniversitelerinin yer aldığı ve yükseköğretimin Oscar’ı olarak bilinen Times Higher Education Asia (THE ASIA)’da “Yılın Uluslararasılaşma Strateji” kategorisinde yüzlerce başvuru arasından Türkiye’den finale kalan tek üniversite olarak büyük bir başarıya imza attı.

Ödül törenine İGÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Abdulkadir Gayretli, Rektör Prof. Dr. Burhan Aykaç ve Akreditasyondan ve Kaliteden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nail Öztaş katıldı.