İGÜ’den köy okuluna kütüphane

24.12.2019 Sal 09:22

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Eğitim Destek Koordinatörlüğü, Aşağısevindikli Köyü Şehit Erdoğan Erişik İlköğretim Okulu’na kütüphane kurdu.

kütüphane
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Eğitim Destek Koordinatörlüğü, Birleşmiş Milletler’in belirlediği 17 Küresel Hedef’ten biri olan Nitelikli Eğitim’e destek verme vizyonu ile eğitim olanaklarına erişimin kısıtlı olduğu bölgelerde nitelikli eğitimi güvence altına alacak projeler üretmeye devam ediyor.

Merkezden uzak ve kısıtlı imkânlara sahip bir köy okulu tespit edebilmek için Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yönlendirmesi ile Tekirdağ ili, Muratlı İlçesi, Aşağısevindikli Köyü Şehit Erdoğan Erişik İlköğretim Okulu Müdürü Arzu Kara ile iletişime geçen İstanbul Gelişim Üniversitesi, köy okuluna kütüphane kurdu.

Detaylı haber için buraya tıklayınız.