Sağlık Bilimleri Yüksekokulu - sbyo@gelisim.edu.tr


 I. Ulusal Sağlık Bilimleri Öğrenci Kongresi

İstanbul Gelişim Üniversitesi I. Ulusal Sağlık Bilimleri Öğrenci Kongresi 18-19 Nisan 2019 tarihinde düzenlenecektir.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrencilerimiz ile birlikte 18 – 19 Nisan 2019 tarihinde “I. Ulusal Sağlık Bilimleri Öğrenci Kongresi” yapılacaktır.

Kongremizde amaç, ülkemizin geleceği olan gençlerimizin sorunlarını dinlemek, onlar ile birlikte çözüm üretmenin yanında yapmış oldukları bilimsel çalışmaları tüm katılımcılar ile paylaşmalarını sağlamaktır. Kongremiz tüm üniversitelerimizin öğrencilerine açık olarak yapılacaktır.

Kongremiz için oluşturulan web sayfasına igusagok adresinden ulaşarak kongre kaydı yaptırmak, bildiri göndermek olanağı bulunmaktadır. Öğrencilerimizin paylaşımlarının yanında alanında deneyimli konuşmacılar, yapılacak paneller, sözlü ve poster sunular ile usta çırak ilişkisi içerisinde bilgi paylaşımı yapılacak, sosyal etkinlikler ile kaynaşma sağlanacaktır. Aynı gemide yolculuk yapan bireylerin, gemiyi tüm güçlüklere karşın limana sorunsuz ulaştırması gerektiği bir gerçektir. Kongremiz sonunda tüm katılımcılarda bu bilincin oluşacağı inancımız sonsuzdur. 
 
 
 
Dr. Öğr. Üyesi A. Yüksel Barut
Kongre Başkanı
 


Haberler

Tüm Haberler