Prof. Dr. William Mosier ile Çocuk Gelişimi (İngilizce) Bölüm Etkinliği Gerçekleştirildi

17.11.2020 Sal 09:38

Erken çocukluk öğretmen eğitimcileri ve hizmet ettikleri çocuklar ve toplulukların yararına fon toplayan bir vakıf olan NAECTE Vakfı (early childhood teacher educator award) tarafından erken çocukluk öğretmen eğiticisi ödülüne layık görülen İstanbul Gelişim Üniversitesi değerli profesörlerinden William Mosier tarafından düzenlenen online toplantıda bizlere mesleki deneyimlerinden ve sevgili öğrencilerimize değerli önerilerinden bahsetmiştir.

Prof. Dr. William Mosier ile Çocuk Gelişimi (İngilizce) Bölüm etkinliği gerçekleştirildi
Etkinlik Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Berrak Dumlupınar’ın açılış konuşması ile başlamıştır. Prof. Dr. William Mosier’ın aldığı eğitimlerden ve uluslararası platformdaki akademik başarılarından kısaca söz ettikten sonra söz William Mosier’e bırakılmıştır. William Mosier aldığı ödülün öneminden bahsettikten sonra katılımcı hocalarımız ve öğrencilerimizden gelen soruları yanıtlamıştır.