Sağlık Yönetimi

Yerli ve yabancı bilim insanları bu kongrede buluşacak

Teması ‘sürdürülebilirlik’ olarak belirlenen Uluslararası Uygulamalı Sosyal Bilimler Kongresi’ne (USBK2020) İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) ev sahipliği yapacak.

12-13 Mart 2020 tarihleri arasında yapılacak ‘sürdürülebilirlik’ temalı kongre kapsamında birçok yerli ve yabancı bilim insanının bir araya geleceği duyuruldu. Kongrenin geleneksel olarak her yıl iletişim ve işbirliklerinin var olduğu farklı bir coğrafyada düzenlenmesinin planlandığı bildirildi. Kongrenin önemi hakkında konuşan Dr. Öğr. Üyesi Hilal Kılıç, “Ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için teknik bilimlerle birlikte sosyal bilimlerin de üzerinde önemle durulması gerektiği inancı ile bu alanda araştırma gerçekleştiren bilim insanlarını bir araya getirerek, disiplinler arası tartışma ve çalışma platformu oluşturmayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Detaylı haber için buraya tıklayınız.