Sağlık Yönetimi

Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Gülay Tamer "Mühendislik ve Teknoloji Yönetimi" zirvesine katıldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Bilimleri Yüksekokulu (SBYO) Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Gülay Tamer İstanbul Teknik Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi tarafından ikincisi düzenlenen Mühendislik ve Teknoloji Yönetimi Zirvesine (ETMS) katıldı.

Mühendislik ve Teknoloji Yönetimi alanında çalışmalar yapan akademisyenleri, meslek uzmanlarını ve öğrencileri bir araya getirmeyi bu alanın bugünkü durumunu belirlemeyi ve gelecekteki yönüne ve gelişmesine ışık tutmayı amaçlayan zirvede İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Bilimleri Yüksekokulu (SBYO) Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Gülay Tamer "The Effects Of Organizational Change Management Practices On The Organizational Productivity: A Research On A Private Health Institution" ve "Analysis Of Adaptation And Attitudes Of Healthcare Industry Professionals In Various Healthcare Organizations Towards The Process Of Innovation" isimli makalelerini sundu.