Perfüzyon

Liselilerin üniversite seçimleri için ‘tatil akademisi’

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yaklaşırken öğrenciler de üniversite ve bölüm seçimi için araştırmalar yapıyor. İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) 20-24 Ocak tarihleri arasında çeşitli uygulamalı derslerle, hedef belirleme sürecinde olan lise öğrencilerini kampüsünde ağırlıyor.

Öğrencilerin istedikleri bölümler ile hedefledikleri bölümlerin ayrımını çok iyi yapamadığını ifade eden İGÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Abdulkadir Gayretli, “İstekleri hedeflere dönüştürmek gerekiyor. Bunun için de eyleme geçmek önemli. Gençler sahip oldukları yeteneklerle ulaşabilecekleri hedefler belirlemeli. İGÜ olarak öğrencilerin hedeflerini belirlemelerinde yardımcı olmaya ve onların kariyerlerini planlarken yanlarında olmaya, destek olmaya önem veriyoruz” dedi.
Katılımın ücretsiz olduğu akademinin başvuru ve kayıt işlemleri ise üniversitenin web sayfası üzerinden yapılabiliyor.

Haber kaynağına ulaşmak için lütfen buraya tıklayınız.