Perfüzyon

İGÜ, Sudan'da 6’ncı Türkiye Eğitim Fuarı’na katıldı

Sudan’ın başkenti Hartum'daki Maarif Okulları Kampüsü'nde, Sudan ve Türkiye'den 15 üniversitenin katıldığı fuar sona erdi. Ziyaretçilerin Türkiye ve Sudan'daki üniversitelerin eğitim imkânları hakkında detaylı bilgi edinme fırsatı bulduğu fuarda, iki ülke üniversiteleri arasında iş birliği imkânları da ele alındı.

Türkiye Maarif Vakfı (TMV) tarafından Sudan’da 6’ıncı Türkiye Eğitim Fuarı düzenlendi. TMV’nin 2020’de 16 ülkede eğitim fuarı düzenlemeyi hedeflediğini ifade eden İstanbul Gelişim Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Tanıtım Daire Başkanı Bülent Değirmenci, “2 gün boyunca Sudanlı öğrencilere İstanbul Gelişim Üniversitesi ve Türk yükseköğretimi hakkında bilgi verdik ve Türkiye'deki eğitim fırsatları hakkında tanıtımlar gerçekleştirdik” diye konuştu.

Detaylı haber için buraya tıklayınız.