Sağlık Bilimleri Yüksekokulu - sbyo@gelisim.edu.tr

Perfüzyon








 Cumhurbaşkanı Erdoğan, uçan araba TUSİ’yi inceledi


Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen 18. MÜSİAD EXPO Fuarı'nı ziyaret etti. Erdoğan, İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) tarafından geliştirilen uçan araba ‘TUSİ’yi inceledi.


MÜSİAD, EXPO 2020 Ticaret Fuarı’nı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ziyaret etti. Türkiye'nin gücüne, potansiyeline, geleceğine inanan herkesle birlikte bu yolda yürümeye hazır olduklarını dile getiren Erdoğan, şunları kaydetti:

“Küresel ekonomide yaşanan değişimi lehimize çevirebilecek her adıma destek vereceğiz. Yatırım, üretim, ihracat ve istihdam için harekete geçen herkesin yanında yer aldık, almayı sürdüreceğiz. Mevcut imkanları daha üst seviyede kullanarak yeni yatırımlarla üretim ve ihracat kapasitemizi artırarak tasarımından imalatına kadar her aşamasında yüksek teknolojiye geçişi sağlayarak, inşallah bu süreci başarıya ulaştıracağız. Türkiye'nin büyümesi, güçlenmesi, kalkınması için taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun diyorum. MÜSİAD'a milletimizin bu potansiyelini harekete geçiren iş insanlarımızı bir araya getirdiği ve giderek büyüyen organizasyonuyla desteklediği için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Daha ayrıntılı bilgi için tıklayınız.