Dil ve Konuşma Terapisi

‘Gelişim Sanat Galerisi’ ilk sergisini açtı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Gelişim Sanat Galerisi, Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanlarının katkılarıyla ilk sergisini açtı. ‘Akademi Sanat - Karma Resim Sergisi’ adlı verilen sergiyle hizmete açılan galeriye yoğun ilgi gösterildi.

Gelişim Sanat Galerisi, ‘Akademi Sanat - Karma Resim Sergisi’ ile sanatseverlerle buluştu. İGÜ Rektörü Prof. Dr. Burhan Aykaç, Avcılar Belediye Başkan Yrd. Yazgülü Karataş, İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Güzel Sanatlar Dekan V. Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu, İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşat Yalçıner, İstanbul Arel Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin Ganiz’in de açılışında yer aldığı sergiye sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

Haberin devamı için tıklayınız.