Çocuk Gelişimi

‘Ergenlik Dönemi’ hakkında Gökkuşağı Koleji'ndeki uluslararası öğrenciler bilgilendirildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Gökkuşağı Koleji Beylikdüzü ve Bahçeşehir Kampüsü 200’den fazla uluslararası öğrencisini ‘ergenlik dönemi’ ile ilgili sunum için ağırladı. Sunum, İstanbul Gelişim Üniversitesi Psikoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Mehran Rustamzadeh tarafından yapıldı.

Gökkuşağı Koleji Beylikdüzü ve Bahçeşehir Kampüsü’nün 200’den fazla uluslararası öğrencisine, İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde ‘ergenlik dönemi’ ile bilgilendirme sunumu yapıldı. Ergenliğin, bireyin gelişim süreci içerisinde çocukluk döneminin bitişiyle beraber sözü edilen dönemin başlangıcından fizyolojik olarak erişkinliğe ulaşıncaya kadar geçen bir gelişim dönemi olduğunu belirten Dr. Öğr. Üyesi Mehran Rustamzadeh, “Ergenlik, çocukluğun sona ermesiyle, toplumsal yaşamda sorumluluk alma dönemi olan yetişkinlik döneminin başlangıcı arasında kalan bir gelişim süreci olarak tanımlanabilir” ifadelerini kullandı.

Detaylı haber için buraya tıklayınız.