Sağlık Bilimleri Yüksekokulu - sbyo@gelisim.edu.tr

Beslenme ve Diyetetik








 Beslenme ve Diyetetik Kulübü yeni başkanını seçti


İstanbul Gelişim Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Kulübü'nde yapılan seçim sonucunda kulüp başkanlığına 3'üncü sınıf öğrencilerinden Onurcan Yurtsever seçildi. Görevi Şeymanur Sarıkabak'tan devralacak Onurcan Yurtsever’in yardımcılığını ise 2'nci sınıf öğrencilerinden Erol Işıkveren yapacak.


Beslenme ve Diyetetik Kulübü yapılan seçim sonucunda yeni başkanını belirledi. Şeymanur Sarıkabak’ın 1 yıldır sürdürmekte olduğu başkanlık görevinin ardından  kulüp başkanlığı görevine gelen Onurcan Yurtsever, en az bir yıl sürdürmek zorunda olduğu başkanlık görevini Erol Işıkveren ile yürütecek. Bu süreçte kulübün danışmanlığını ise Doç. Dr. S. Arda Öztürkcan yapacak.

Beslenme ve Diyetetik Kulübü, Kulübün Danışmanı Doç. Dr. S. Arda Öztürkcan’a 2018-2019 dönemi süresince göstermiş olduğu desteği ve ilgisi için teşekkür plaketini takdim etti.


Kulübün danışmanı Doç. Dr. S. Arda Öztürkcan konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Öztürkcan,  ‘’Şeyma Sarıkabak’a görevi süresince gösterdiği tüm emekleri için teşekkür ederim’’ dedi. Yeni kulüp başkanının başarılı bir öğrenci olduğunu belirten Doç. Dr. S.Arda Öztürkcan  açıklamalarına ‘’Onurcan’ın kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceğine ve başarılı olacağına inanıyorum’’ diyerek devam etti.

Beslenme ve Diyetetik Türkçe Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Semiha Yalçın,  yeni kulüp başkanı hakkında ‘’Onurcan başarılı, girişken ve iletişim yönü kuvvetli bir öğrencimiz. Bölüm adına çok faydalı etkinlikler yapacağını düşünüyorum’’ şeklinde konuştu.

Beslenme ve Diyetetik İngilizce Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Başak Gökçe Çöl,  yeni kulüp başkanı için ‘’Onurcan çalışkan, hevesli  ve sosyal yönü kuvvetli bir öğrencimiz. Bölümümüz adına güncel olan,  mesleki anlamda öğretici etkinlikler düzenleyeceğini düşünüyor ve başarılı olacağına inanıyorum.’’ şeklinde konuştu.

Yönetim Kurulu Üyesi Şeymanur Sarıkabak, ‘‘ Onurcan başkanlık dönemimde girişkenliği ve aktifliğiyle her zaman yardımcı oldu. En iyisini yapacağından şüphem yok. Yeni görevinde başarılar dilerim’’ dedi.

Yeni kulüp başkanı Onurcan Yurtsever ise, ‘’2 yıldır yönetim kurulu üyesi olarak yürüttüğüm göreve bu yıl başkan olarak devam edeceğim. Bölüm adına oldukça faydalı ve başarılı işler yapacağıma inanıyorum. Bölüm arkadaşlarım için elimden geleni yapacağım. Ben ve ekip arkadaşlarım gündemi takip ederek bölümdeki arkadaşlarımız için verimli etkinlikler düzenleyeceğiz ‘’ açıklamasında bulundu.