Sağlık Bilimleri Yüksekokulu - sbyo@gelisim.edu.tr

Beslenme ve Diyetetik








 3 Aralık Dünya Engelliler Günü


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Bilimleri Yüksekokulu (SBYO) öğretim elemanları ve öğrencileri, Zeytinburnu Belediyesi tarafından Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenen konsere katıldılar. Konsere katılım oldukça yüksek olmakla birlikte, izleyenler konser boyunca duygu dolu anlar yaşadı.


Zeytinburnu Belediyesi Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM) tarafından Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’nde Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenen konserde, AKDEM Müzik Grubu ve Limak Enerji Engelsiz Müzik Korosu “sevgiyle verilen eğitimin her engeli aşacağını göstermek” amacıyla birlikte sahne aldı ve izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe, İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ayşe Mücella Soydan başta olmak üzere öğretim elemanları ve yüksekokul dahilindeki kulüplere üye olan öğrenciler katılım gösterdiler. Konserde Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği eserleri koro halinde ve de solo performanslar şeklinde seslendirildi. Engelli bireylerin de koroda yer alarak farklı eserleri seslendirmeleri ve aynı zamanda solo performanslar da sergilemeleri dinleyicilerden büyük takdir topladı.