Sağlık Bilimleri Yüksekokulu - sbyo@gelisim.edu.tr

Beslenme ve Diyetetik








 23 Nisan 2020 - 100.yıl kutlamaları


Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. yılı olan 23. Nisan 2020 gününün koronavirüs nedeni ile bir arada ve topluluklar ile kutlanamaması üzerine İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Bilimleri Yüksekokulu (SBYO) çalışanları olarak hem bugünü, hem de üniversitenin THE sıralamasındaki başarısını katılanlar ile online olarak kutladı.


23 Nisan 2020 günü saat 14.00' de başlayan toplantıya bilgisayarları başında çocukları ve aileleri ile birlikte yaklaşık 115 kişi katıldı.


SBYO Müdürü Dr. Abdullah Yüksel Barut’un, katılanları Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Türkiye Cumhuriyeti devleti uğruna canlarını feda edip, bu toprakları bizlere vatan eden tüm şehitlerimiz anısına ekranları başında 1 dakikalık saygı duruşuna, ardından İstiklâl Marşımızı okumaya davet etmesi ile saygı duruşu sonu İstiklâl Marşı okundu.


Dr. Abdullah Yüksel Barut'un, THE başarısı ile ilk Meclis’te memur olarak çalışan Ord. Prof. Dr. Hıfzı Veldet Velidedeoğlu’nun o günlerdeki gözlemini gelecek kuşaklar için aktardığı haberin devamına ulaşmak için buraya tıklayınız.