Dil ve Konuşma Terapisi

Emekli SAT Komandosu Namık Ekin'den yeni rekor denemesi

Bugüne kadar 18 Guinness Dünya Rekoruna imza atan Emekli SAT Komandosu Namık Ekin, yeni rekor denemesine hazırlanıyor. 24 saat su altından hiç çıkmadan ve uyumadan 3000 judocuyu sırtından atmayı hedefleyen Ekin, 19’uncu Guinness Dünya Rekoru denemesine, İstanbul Gelişim Üniversitesi adına imza atıyor.

İstanbul'da düzenlenen Spor Çalıştayı'na katılan Emekli SAT Komandosu Namık Ekin, yeni rekor denemesi hazırladığını belirtti. Yeni Guinness Dünya Rekoru denemesini Kadıköy Belediyesi Acıbadem Yüzme Havuzunda gerçekleştirecek olan Ekin, 24 saat su altından hiç çıkmadan ve uyumadan 3000 judocuyu sırtından atmayı hedefliyor. Ekin, 19'uncu Guinness Dünya Rekoru denemesini spor eğitim danışmanlığını yaptığı İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) adına gerçekleştiriyor.