Sağlık Bilimleri Yüksekokulu - sbyo@gelisim.edu.tr


 İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Darülaceze Ziyareti

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Darülaceze Ziyareti 19.04.2018 tarihinde gerçekleşti.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi A. Yüksel BARUT, paydaşlarımızdan T.C. Dârülaceze Başkanlığı Yöneticileri ve personeli ile “Resmî Yazışma Kuralları – Kalite Güvence Sistemi – Akreditasyon” konulu seminerde 19.04.2018 Perşembe günü bir araya geldi.

Üniversitemiz adına Dr. Öğr. Üyesi A. Yüksel BARUT, Öğr. Gör. A. Mücella SOYDAN, Zülbiye MUTLUKAN’ın katıldığı seminerde, T.C. Dârülaceze Başkanlığı’nın 89 personeline sunum yapıldı, geri bildirimler ve katkılar ile bilgi paylaşımı sağlandı.

T.C. Dârülaceze Başkanlığı’nın daveti ile gerçekleşen etkinlikte, sunum bitiminde Dr. Öğr. Üyesi A. Yüksel BARUT’a, T.C. Dârülaceze Başkanlığı İnsan Kaynakları Müdürü Sümeyra KOCAASLAN tarafından “Dârülaceze Albümü III – 19. YY Fotoğrafları” anı olarak takdim edildi.

Etkinlik sonunda T.C. Dârülaceze Başkanlığı İnsan Kaynakları Müdürü Sn. Sümeyra KOCAASLAN ve Başhemşire Yardımcısı Sn. Yusuf DURU ile Kalite Güvence Sistemi ile Akreditasyon sürecinde iki Kurum arasında bilgi paylaşımı yapılmasına karar verildi.

 Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Darülaceze Ziyareti



Haberler

Tüm Haberler